Hvem er jeg

 

Så er det lidt om mig. Katrine er navnet og ja, jeg kan vist godt røbe at jeg er i slutningen af 30´erne. 
Min interesse for hunde kommer ikke hjemmefra. Dog er jeg vokset op med dyr hele livet. Blev for 20 år siden forelsket i racen Mops. Den forelskelse udviklede sig senere til racen Dogue de Bordeaux, da ejeren af nabobutikken havde en skøn tæve han havde med på arbejde hver dag. Det var kærlighed ved første blik. Jeg brugte en rum tid på at studere racen og møde flere af dem. Det tog dog 5 år før jeg fik min første. Det var Viola, da kom ind i mit liv i 2009. Siden er det gået stærkt. For i 2010 flyttede vi til Lolland fra København, så jeg kunne få plads til flere og udvide min hobby. Iskrivende stund har jeg 7 voksne her på gården og et par unghunde/hvalpe.
Racen Dogue de Bordeaux har siden taget det meste af min tid. Udover jeg udstiller over det meste af Europa, går jeg også til div. slags træning med mine hunde. Det er lige fra svømning, til lydighedstræning og WeightPull. Ja og så selvfølgelig også ringtræning. 
Fra 2009 til 2015 har jeg også været en aktiv del af Dansk Dogue de Bordeaux Klub. Udover at have siddet i raceudvalget, hvor jeg hovedsageligt har arbejdet med den mentale del af racen, har jeg også siddet i bestyrelsen. Der har jeg haft lidt forskellige kasketter på i årenes løb. I starten af 2015 valgte jeg at ligge klubarbejdet på hylden for en stund og koncentrere mig om mit opdræt. 

Min interesse for racen er både det fysiske, men bestemt også det psysiske. Jeg blev i 2008 færdiguddannet hos Turid Rugaas som hundetræner og adfærdskonsulent.