2015 del 2


Dogue de Bordeaux hvalpe Dogue de Bordeaux dogger DKK stamtavle

D. 27.12.2015

Meget er sket

Tiden flyver afsted og julen er nu ved at være overstået. 
Jeg har mine problemer med at opdatere min side, men tror jeg har fundet en løsning. 
Hvalpene er nu 7 uger gamle og der er sket så meget siden sidst. Udover de vokser og vokser, så oplever de også lidt. De har været på besøg på en skole i en 2. klasse. Det var simpelthen så hyggeligt både for hvalpene og børnene. 
Ellers er de jo blevet så store at de også har været til deres dyrlægetjek. De gik alle igennem uden nogen problemer. Faktisk helt uden fejl og mangler. På onsdag skal de så en tur til Køge og hjertescannes. Og torsdag rejser den første allerede :-/
 

Jeg har nedenfor lagt lidt billeder op fra den senere tid. 

Dogue de Bordeaux hvalpe Dogue de Bordeaux dogger DKK stamtavle

D. 28.11.2015

3 uger gamle!!

Så blev hvalpene 3 uger gamle. Sikke dog tiden flyver afsted. Og der er virkelig begyndt at ske ting og sager. De er begyndt at lege sammen, finde ud af hvad legetøj er osv. De tager også godt på. 
I den forgangne uge har den også stået på den første ormekur. Man er altså ikke deres yngling efter sådan en omgang, men det skal jo gøres.
Nedenfor er der lidt billeder fra idag. 
Der er stadig 2 tæver til salg :-)

Dogue de Bordeaux hvalpe Dogue de Bordeaux dogger DKK stamtavle

D. 19.11.2015

7 skønne hvalpe er kommet til verden <3

Så er der endelig kommet styr på hjemmesiden igen og jeg kan opdatere. Der er sket meget siden sidst. 7 hvalpe er kommet til verden og årets sidste udstilling er overstået. Men lad mig starte med hvalpene. 
D. 4. november blev Yrsa mor til 7 skønne store hvalpe. 2 hanner og 5 tæver. De er i skrivende stund 15 dage gamle og stortrives. Jeg tror faktisk godt at jeg kan gå så langt at sige, at de er nogen fedlinger. Men de er så fantastiske og Yrsa er en prima mor. De bliver passet og plejet. De er begyndt at få øjne og vralter rundt i kassen. 
Der er 2 tæver til salg. Info om kuldet kan ses her

Årets sidste udstilling bliv afholdt af Bordeauxklubben i Herlufmagle. Og man må sige at det var en god dag.

Cru Acajou You Could Be Mine "Abel" bedste baby han og  BOB baby. 
Han er også årets mest vindende DdB baby han. 
Cru Acajou Garden of Eden " Astrid" bedste baby tæve BOS baby
Begge er i sameje med Aya Bentsen.
Cru Acajou Suspicious Minds "Agnes" 1. junior tæve med junior klub CAC og så er hun årets mest vindende DdB baby og hvalp tæve. 
Marsilea Bordeaux Red Forst"My" 2. åben tæve
Cru Acajou Light A Way "LaLa" 2. champion tæve og 2. bedste tæve. 
Cru Acajou Ring of Fire "Eigild" 1. champion han, bedste han og BOB. Han fik også sit 2. klub CAC.
 

Jeg stillede for første gang i opdrætterklassen. Og noget nervøs jeg var!! Men det gik over alt forventning. Jeg vandt og dette med en super kritik. Så stolt jeg blev! 

Ønsker man at følge med i hvalpene og deres opvækst, så er man venkommen til at tilføje mig på Facebook. Der bliver opdateret lidt oftere end her på siden, Jeg findes under Katrine Hovmand Mittelsdorf.

 

Dogue de Bordeaux hvalpe Dogue de Bordeaux dogger DKK stamtavle

D. 04.10.2015

Hvalpe på vej og 2 nye champion titler

Yrsa er drægtig!!! Jeg er så glad og glæder mig helt ubeskriveligt meget. Hvalpene burde ankomme til verden omkring 5.november 2015.  Denne parring har været planlagt siden Nero og yrsa var 8 uger gamle. Så man kan vel godt kalde den for velovervejet. Se mere under planlagte kuld, hvor Nero bl.a. har fået sit eget galleri og der er kommet fuld stamtavle. 
I går var Thomas og jeg i Rostock. Vi havde kun to hunde med. LaLa og Eigild i Champion klassen. Og det gik helt fantastisk.
Eigild vandt sin klasse og fik CAC og CACIB.  Og så endte han med at blive BIR ( Bedst i Racen ) Og med dette CACIB blev han International Champion.
LaLa skulle i ringen for første gang i et år. Så var noget spændt på hvordan hun ville klare sig. Men hun klarede det hele med bravur. Hun vandt også sin klasse og fik CAC og CACIB.  Og så blev hun BIM ( Bedst i Modsat ). Og med dette CAC blev hun Tysk Champion.  Så det blev alt i alt en rigtig god dag. 

Se tidligere nyheder

2016   2015 del 1   2014   2013   2012