Nyheder fra 2016


12.11.2016

Så er året snart gået

Dette bliver nok mest en opdatering om årets sidste danske udstilling. 
Vi har været til Bordeauxklubbens jukeudstilling og sikke en dag det var. 
Vi startede med udstillingen hvor vi havde et fantastisk show. 
Cru Acajou Patsy Cline bedste baby tæve og BIM baby
Cru Acajou Frank Sinatra bedste baby han og BIR baby ( ejet af Connie og Carsten Frederiksen)
Cru Acajou Moët bedste junior tæve bedste tæve og BIM!! 
Cru Acajou Shotgun Blues bedste mellem han ( ejet af Karen og Jef Frederiksen )
Cru Acajou Light A Way 4 champion tæve 
Marisilea Bordeaux Red Forest 2. champion tæve og 4. bedste tæve
Udover det, så vandt vi også opdrætter klassen og avlsklassen
 

Da showet var færdig var det tid til at kåre de forskellige hunde og her var vi også heldige at få "lidt" med hjem 
Cru Acajou Patsy Cline årets mest vindende baby tæve 
Cru Acajou Frank Sinatra årets mest vindende baby han
Cru Acajou Moët årets mest vindende junior tæve, klub junior champion og junior klub vinder!! 
Marsilea Bordeaux Red Forest årets mest vindende tæve

Og så var det tid til at spise. 
Tusinde tak for dem der kom for at støtte op om os. Dem der kom for at stille deres smukke hunde og ikke mindst tak til sponsorene af de super flotte pokaler. 

OG MY ER ENDELIG GÅET I LØB!!! Juhuuuu.. Regner med at hun skal parres i næste uge! 

Billeder fra udstillingen nedenfor. 

Nyheder fra 2014 2015 del 1 2015 del 2

12.11.2016

Efterår.. Eller skulle vi bare kalde det vinter

Lige en hurtig opdatering herfra. Lige i øjeblikket står den på udstilling efter udstillng efter udstilling. Og så selvfølgelig dagens gerninger. 
Bare for at komme med et par af de sidste par måneders resultater, så er Solveig blevet Københavns junior vinder, dansk junior vinder, nordisk junior vinder og Rostock Jugend sieger. Jeg skal nok i næste opdatering komme med en masse billeder og opdatering på hver enkelts hunds år. 

Vi venter stadig på at My skal gå i løb :-/

19.09.2016

Joooh... Det var så den sommer..

3 måneder er gået og må jo konkludere at de er gået stærkt. 
Alle hvalpene er flyttet til deres nye hjem. Ja, det er faktisk snart 2 måneder siden. Men alle har det godt i deres nye familier og det kunne ikke være mere skønt <3
Den sidste del af sommeren er gået med træning, udstillinger og så er vi stadig i gang med huset og hundegårdene. Vi skulle meget gerne være klar til vinter. 
Fra sidste kuld har jeg valgt "kun" at beholde en tæve. Så det blev Patsy Cline. Til hverdag bliver hun dog kaldet Gerda. Det er hende på billedet. 

Fremtiden her kalder på endnu et "par" udstillinger inden året er færdig. Udover det, så kommer der nok også en parring eller to. Men følg med her på siden eller på Facebook. 

Div udstillingsresultater er opdateret og Gerda har fået sin egen side. 

 

09.06.2016

Hvor blev de 4 uger lige af?? 1 tæve til salg

Så blev hvalpene 4 uger og jeg fatter ikke hvor tiden er blevet af. Man når intet herhjemme for tiden, da det hele handler om hvalpene og flokken. 
Hvalpene trives og der er ved at være godt fart over feltet. De er begyndt at være lidt ude, men vejret er jo noget svingende, så det er kun lidt tid af gangen. 
Der er 1 tæve til salg. 
Vi har i den forgangende uge også haft en fødselar. Cloey er blevet 6 år. Elsker den tøs ubeskriveligt og er lykkelig over at hun stadig ikke har forandret sig meget siden hun var 4, 
Jeg har lagt lidt billeder og a hvalpene og lidt af Jackson ( far til kuldet ) og LaLa ( mor til kuldet )

09.06.2016

Nyt fra kassen og lidt udstiling

Så nåede hvalpene at runde 9 dage. Det meste kører som det skal. Desværre mistede vi en lille pige i lørdags, da hun havde nogle problemer med tarmene. Men resten af banden har det faktastisk. Der er ikke så meget at berette herfra ellers. 80% af tiden bliver brugt på at de sover og ellers spiser de og hvad dertil hører.
Jeg har lagt lidt billeder ind som er taget idag. 
Der er 2 hanner til salg.
Søndag var vi til den danske klubmach. Det er godt nok et to dags arrangement, men jeg ville ikke være væk fra hvalpene så længe. 
Bollinger startede med at have en fest. Hans helt egen fest!! For han nægtede at løbe. Det var alt for varmt mente han åbenbart. Så han blev 3. hvalp han. 
Solveig klarede så skærende nu hvor brormand ikke gad. Hun blev 1. hvalp tæve og bedste hvalp :-) 
Abel stillede i en meget hård junior klasse. Men selvom man kun er 12 måneder gammel, så må man jo gøre sit bedste og det gjorde han. Han blev 3. junior han med excellent og CK 
Agens er altid en joker at have med. Hun lider desværre stadig under at hun blev overfaldet i januar og er ikke så sikker på de andre hunde omkring hende. Men hun var så dygtig og blev 2.junior tæve med excellent CK 
My stillede i champion tæve. Og det blev noget af en kamp. Dommeren havde virkelig sine problemer med placeringen af 1 og 2. Så vi stod og stod og stod og løb og løb og løb. Og det var så uligeligt varmt. Valget faldt på den anden tæve, så My endte som 2. champion og 3. bedste tæve med excellent CK. 

01.06.2016

14 hvalpe født d.30 maj 2016

Så kom de små flødekarameller endelig til verden. 14 hvalpe kom til verden mandag d. 30. maj. 8 hanner og 6 tæver!! Alle har det godt både hvalpe og ikke mindst LaLa. Så nu er der dømt travlhed de næste uger. Men hvad gør det... Det er skønt at have hvalpe i huset igen. 
Der er et par enkelte hanner tilbage til salg. 
Skal nok vende tilbage med en lidt længere opdatering, når der er faldet lidt mere ro på herhjemme. Nedenfor har jeg lagt en smule billeder op a de små fra de første 2 dage. Undskylder på forhånd kvaliteten, da de er taget med min mobil. 

16.05.2016

Cru Acajou Garden of Eden ( Astrid ) til salg

Efter lidt overvejselser har vi valgt at sætte Astrid til salg igen. Astrid har lige haft sin første løbetid, så det hele har været sat lidt på pause. Man kan læse om Astrid herunder :-)

Cru Acajou Garden of Eden DK10447/2015

Efter Cru Acajou Get Rhythm DK10379/2013 ( HD C AD 0 SAS fri )

og

Shadow of Oak Edina DK14570/2011 ( HD C AD 0 OCD fri SAS fri )

Astrid er en glad, kærlig og aktiv pige på 11 måneder. Astrid vil rigtig gerne være med, hun er glad for at lege og arbejde. Men hun er også den første til at komme og putte når chancen byder sig. Astrid har ikke boet sammen med børn, men hun er nysgerrig og rimelig rolig i sin omgang med dem. Astrid har gået til hvalpetræning og kan grundlæggende lydighed. Hun går fint i snor og er vant til daglig gåtur. Astrid er vant til at være alene hjemme med husets 3 andre hunde. Hun er renlig og ødelægger ikke noget. Skal hun være alene-hund, skal man nok være indstillet på at hun lige skal lære at være helt alene hjemme.

Astrid søger et hjem, hvor hun er en del af familien og hvor man har lyst til at lave noget sammen med hende.

Hun har d. 02.03.2016 været til fuldt dyrlægetjek, hvor der ikke blev fundet nogen fejl og mangler. Hun er generelt en sund tæve.

Astrid sælges med avlsforbud og sælges derfor til halv pris af normal købspris. (Pris 7000,- )

For yderligere information kontakt

Aya Bentsen (hvor Astrid bor til dagligt ) 24237865
Eller mig på 61786548

 

01.05.2016

Forventet hvalpekuld 29. maj :-)

Tiden går så pokkers stærkt, så nu er der igen gået en del tid siden jeg sidst har opdateret. Og en masse skønne ting sker her på gården.
Først og fremmest så er LaLa scannet drægtig. Jeg er så glad og glæder mig til at der forhåbentlig er en fødekasse med brune bamser i slutningen af maj. Og så ved vi da også hvad vi skal bruge sommeren på. Der kan ses mere om kuldet under hvalpe og planlagte parringer.
Ellers har vi været lidt på udstilling. Denne gang har vi været et smut i Roskilde til et dobbelt show.
Bollinger stillede begge dage i baby han. Lørdag blev han BIM baby og søndag BIR baby. Solveig stillede i baby tæve og blev lørdag BIR baby og søndag BIM baby.
Agnes stillede i junior tæve. Hun har desværre fået rigtig dumme psykiske mén af det overfald i januar, så hun er ikke særlig tryg i ringen. Men hun blev begge dage 2. junior tæve.
My stillede begge dage i champion og vandt sin klasse begge dage. Lørdag blev hun 2. bedste tæve med CACIB og søndag bedste tæve og BIR plus hun fik endnu en Crufts kval 2017.
Søndag havde Eigild sneget sig med. Han stillede i champion og blev nummer 2 i sin klasse og 2. bedste han.
Nu står den kommende tid på hygge herhjemme og opsætning af fødestuen. 

14.03.2016

Er der mon forår i luften??

Så er der forhåbentlig forår i luften. Vi er alle ved at være godt trætte af mudder og vand. Men vi ved jo at når vintergækkerne begynder at titte frem, så er vi ved at være der.
I den forgangene weekend har jeg været i Kristiansand i Norge for at udstille LaLa og Abel. Og det gik rigtig godt.
Abel stillede for første gang i junior klassen og fik Excellent CK og sit første CAC. LaLa stillede i champion klassen og fik også excellent CK. Ud over det, så blev hun bedste tæve og BIR med CAC og CACIB. Hun kan nu tilføje Norsk og Nordisk champion til hendes titel række.
Om små 14 dage går turen til Holland. Denne gang ikke pga. udstilling men fordi at LaLa skal parres. Denne gang er valget faldet på den fantastiske hanhund Jackson VD Madroelhoeve. Jeg er så spændt på denne parring og krydser alt hvad krydses kan i håb om, at der er bliver født små brune bamser i slutningen af maj. Hvis man vil læse lidt mere om parringen, så findes der lidt info her. 

03.03.2016

Lidt nyt med udstilling og Astrid søger nyt hjem.

Så er alle hvalpene rejst. Altså lige på nær Solveig og Bolle, som skal blive her hos os. Og det er jo skønt at få tilbagemeldinger om at det hele går godt ude i de små familier.
Aya og jeg har besluttet at Astrid skal ud i sin egen familie, da vi er blevet enige om at hun ikke har det hvad der skal til for at indgå i avl. Dog skal det her nævnes, at hun er en skøn pige uden nogen andre form for fejl om mangler. Hendes lille salgsannonce kommer her:
Astrid på 9 måneder søger nyt blivende hjem.

Cru Acajou Garden of Eden DK10447/2015

Efter Cru Acajou Get Rhythm DK10379/2013 ( HD C AD 0 SAS fri )

og

Shadow of Oak Edina DK14570/2011 ( HD C AD 0 OCD fri SAS fri )

Astrid er en glad, kærlig og aktiv pige på 9 måneder. Astrid vil rigtig gerne være med, hun er glad for at lege og arbejde. Men hun er også den første til at komme og putte når chancen byder sig. Astrid har ikke boet sammen med børn, men hun er nysgerrig og rimelig rolig i sin omgang med dem. Astrid har gået til hvalpetræning og kan grundlæggende lydighed. Hun går fint i snor og er vant til daglig gåtur. Astrid er vant til at være alene hjemme med husets 3 andre hunde. Hun er renlig og ødelægger ikke noget. Skal hun være alene-hund, skal man nok være indstillet på at hun lige skal lære at være helt alene hjemme.

Astrid søger et hjem, hvor hun er en del af familien og hvor man har lyst til at lave noget sammen med hende.

Hun har d.d. (02.03.2016 ) været til fuldt dyrlægetjek, hvor der ikke blev fundet nogen fejl og mangler. Hun er generelt en sund tæve.

Astrid sælges med avlsforbud og sælges derfor til halv pris af normal købspris. (Pris 7000,- )

For yderligere information kontakt

Aya Bentsen (hvor Astrid bor til dagligt ) 24237865

Eller opdrætter Katrine Mittelsdorf 61786548

Der er billeder af hende nedenfor..

Ellers går det hele godt herhjemme. Jeg går og leger lidt med parringsplanerne fra 2016. I år er det My og LaLa der skal parres. 

For en lille måneds tids siden var vi til DKK udstilling i Fredericia med nærmest hele banden. Det var en så hyggelig dag med både rigtig gode resultater i ringen og hygge ved ringsiden og bagefter, da vi var en del der var ude og spise.  Det hele blev toppet af med at LaLa blev International Champion.

Resultatlisten fra en hektisk dag i Fredericia

Cru Acajou Bollinger bedste baby han og BIR baby

Cru Acajou Moët bedste baby tæve og BIM baby

Cru Acajou You Could Be Mine bedste hvalp ha nog BIR hvalp. Co-own med Aya Bentsen

Cru Acajou Suspicious Minds best junior female and 4th best female with ResCAC

C.I.B DKCH SECH NOCH NORDCH DKJW 14 Cru Acajou Ring of Fire 2. Champion han and 2. bedste  han

DKCH SECH VDHDECH DKJW 13 SEJW 13 Cru Acajou Light A Way bedste champion tæve, bedste tæve med CACIB og BIM.

Også et par af de andre hvalpe fra det sidste kuld var der.

Cru Acajou Dom Perignon 2.baby han ejet af Louise Thorup Meier

Cru Acajou Mumm 3. baby tæve ejet af Angelique Reichardt


De første 4 billeder er af Astrid. Resten er fra udstillingen i Fredericia.
 

 

 

 

 

22.01.2016

Krug mangler et kærligt og blivende hjem

En lille hurtig opdatering, da jeg vil ud i det dejlige vejr med hele banden af hunde og hvalpe. Den står vist på skovtur :-)

Krug er blevet 13 uger gammel og er den sidste der mangler af få sit eget nye hjem. 
Her er lidt fakta om Krug.. 

Forældre begge HD, AD, SAS ( far SAS screenet som 7 uger, mor som 7 uger og 20 måneder) og hyperkeratose fri. Far ( North-End Bordeaux Primetime ) er dansk opdrættet, multi champion og multi vinder. Mor (Cru Acajou Give My Love To Rose ) er dansk opdrætter og dansk champion.

Hvalpene er socialiseret med børn, køreture i bil, skovture, hvalpemotivation, gåture i gågaden, besøg i butikker og hos dyrlægen osv

Hvalpen sælges med: 
DKK stambog og kontrakt 
Sundhedsbog uden anmærkninger
SAS screening uden anmærkninger
Pas med rabiesvaccine
Foder til ca. 1 måned ( Essentials )
Livstids support
Halsbånd og andet hyggeligt.
Hvis I vil vide mere om Krug, så er I velkomne til at kontakte mig 

22.01.2016

2 tæve hvalpe til salg og 2 championater

Så er vi kommet ind i 2016. Og hvilken start. For at starte på udstillingssiden, så havde jeg Agnes og My med til MyDog i Göteborg i starten af januar. 
My blev BIR ( bedst i racen ) 2 dage i træk og kan nu også kalde sig Dansk Og Svensk Champion. 
Agnes blev dag 1 bedste junior og 3. bedste tæve. På dag 2 blev hun 2. bedste junior og 4.bedste tæve. 

Det går derudaf med hvalpene. De gror derud af og trives. Vi prøver at gøre dagene lidt udfordrene ved at besøge forskellige steder. Vi har både været i Nykøbing og gå i gågaden. I Maxi Zoo og kigge på ting og hilse på søde mennesker. ( Og så er der en "næsten" ta´selv bar med godbider.) I hvert tilfæde når personalet vælger at holde hygge nusse pusse pause lige foran den. Så har vi været på hygge besøg hos dyrlægen, i skoven og så er vi ved at øve at gå pænt i snor ude ved den store vej. 

Der er 2 tæver til salg.